Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de chena Fc Gex
scyther Tactiek tercera d
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 32
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Azəri kopt de bal weg. Fustagno heeft problemen om de bal te vangen. Fustagno haalt uit met een fantastische trap. Onetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fustagno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milovac. Fustagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Buga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotalík rent richting de bal. Kotalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de chena Fc - Gex 0:1

20e minuut.
Aylwin geeft een hoge lob. Inworp. Agăt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patyak rent richting de bal. Patyak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ochmański rent richting de bal. Ochmański passt de bal in één keer door. Delage bereikt de bal nog maar net als eerste. Delage draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żemojtel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Telci passt de bal in één keer door. Azəri rent richting de bal. Azəri passt de bal zonder na te denken. Fustagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustagno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de chena Fc 57%, Gex 43%.
Atlético de chena Fc - Gex 0:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuorisalo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buga kopt de bal weg. Agăt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delage. Delage krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Vuorisalo rent richting de bal. Vuorisalo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de chena Fc - Gex 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de chena Fc 66%, Gex 34%.
Atlético de chena Fc - Gex 0:2
Gex