Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco Paseadores
Entrenamiento Tactiek Atún
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 34.1
good Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dávila met de inworp. Terraza probeert de bal met de borst te controleren. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Dávila passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Arismendi de bal onder controle te krijgen. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Paseadores 0:1

20e minuut.
Rochet speelt de bal door. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel geeft de bal voor. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ... De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Rochet verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet passt de bal zonder na te denken. Arrieta rent richting de bal. Arrieta schiet op doel. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft een lange en hoge pass. Caruso rent richting de bal. Caruso schiet op doel. Conserva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 69%, Paseadores 31%.
Provincial Ranco - Paseadores 0:1

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urquia komt het veld opgelopen. Hérault komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caszely komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Camiroaga geeft een hoge lob. Rochet rent richting de bal. Rochet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urquia de bal. Urquia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De la Guarda trapt de bal weg. Urquia kopt de bal weg. Buitenspel voor Rueda Ambrosio. Goede buitenspelval van de verdediging. Warner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sroka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely passt de bal met de wreef. Arrieta rent richting de bal. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Palomera de bal onder controle te krijgen. Hérault is nu in balbezit. Hérault probeert naar een medespeler te passen. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Morel speelt de bal door. Caszely is nu in balbezit. Caszely met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Urquia rent richting de bal. Urquia speelt de bal door. Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Arrieta schiet op doel. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Rochet de bal. Donoso onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hérault neemt de hoekschop. Arrieta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Paseadores 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 73%, Paseadores 27%.
Provincial Ranco - Paseadores 0:2