Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paseadores Provincial Ranco
Ave palta Tactiek Entrenamiento
63% Balbezit 37%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.9 gemiddelde waardering 28.9
average Schieten good
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De la Guarda trapt de bal weg. Urquia kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 1:0

14e minuut.
Hérault rent richting de bal. Hérault probeert naar een medespeler te passen. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 2:0

15e minuut.
Urquia passt de bal zonder na te denken. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki passt de bal zonder na te denken. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arismendi is nu in balbezit. Arismendi geeft de bal voor. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ... De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 3:0

28e minuut.
Terraza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caszely met de inworp. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Palomera geeft de bal voor. Klungelig pakt Hérault de bal. Hérault passt de bal met de wreef. Bolton rent richting de bal. Bolton haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Sroka de bal. Udişteanu is nu in balbezit. Peralta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udişteanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vaahtera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Conserva bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Urquia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urquia passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 41%, Provincial Ranco 59%.
Paseadores - Provincial Ranco 4:0

48e minuut.
Śleszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sroka rent richting de bal. Vaahtera probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Bolton is nu in balbezit. Bolton haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 5:0

58e minuut.
Japón passt de bal in één keer door. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso geeft een lange en hoge pass. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hérault kopt de bal weg. Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Sroka rent richting de bal. Sroka schiet op doel. Conserva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 5:1

73e minuut.
Grzeszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Caszely is nu in balbezit. Caszely geeft een hoge lob. Bolton is nu in balbezit. Bolton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. De la Guarda trapt de bal weg. Urquia kopt de bal weg. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hérault rent richting de bal. Sroka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hérault. Hérault krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Palomera geeft een hoge lob. Caszely kopt de bal weg. Daar is Donoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.

84e minuut.
Parada geeft de bal voor. Inworp. Hérault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bolton de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Caszely speelt de bal door. Terraza rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 6:1

90e minuut.
Śleszyński geeft de bal voor. Caszely kopt de bal weg. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton draait met de bal, schiet en ... De la Guarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Provincial Ranco 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 49%, Provincial Ranco 51%.
Paseadores - Provincial Ranco 7:1