Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darkneloht Paseadores
Djh 1.2 Tactiek Ave palta
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 34
average Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Rochet onderschept slim de pass. Rochet speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bolton de bal onder controle te krijgen. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkneloht - Paseadores 0:1

4e minuut.
Adler geeft een lange en hoge pass. Śleszyński kopt de bal weg. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler onderschept slim de pass. Adler passt de bal zonder na te denken. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Antúnez rent richting de bal. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta probeert de bal met de borst te controleren. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Railef bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella is nu in balbezit. Rochet probeert naar een medespeler te passen. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkneloht - Paseadores 0:2

30e minuut.
Railef is nu in balbezit. Railef passt de bal met de wreef. Rochet rent richting de bal. Kogut onderschept slim de pass. Kogut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkneloht 42%, Paseadores 58%.
Darkneloht - Paseadores 0:2

47e minuut.
Inworp. Arismendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochet speelt de bal door. Arrieta rent richting de bal. Arrieta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Darkneloht - Paseadores 0:3

56e minuut.
Bolton probeert naar een medespeler te passen. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez rent richting de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rochet is nu in balbezit. Rochet passt de bal met de wreef. Antúnez rent richting de bal. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leroy komt het veld opgelopen. Gliszczyński komt het veld opgelopen. Baltă komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolton geeft de bal voor. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Garrido rent richting de bal. Garrido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkneloht - Paseadores 0:4

70e minuut.
Jaque rent richting de bal. Garrido is nu in balbezit. Met opzet legt Jaque zijn tegenspeler op de grond. Garrido roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Garrido kan niet meer verder spelen. Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Burgos rent richting de bal. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio schiet op doel. Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkneloht - Paseadores 0:5

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Rueda Ambrosio de bal onder controle te krijgen. Bolton kopt de bal weg. Arismendi is nu in balbezit. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bolton speelt de bal door. Arismendi rent richting de bal. Met opzet legt Leroy zijn tegenspeler op de grond. Leroy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Śleszyński geeft de bal voor. Arrieta kopt de bal weg. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śleszyński. Baltă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Railef met een snel genomen vrije trap. Gliszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkneloht 63%, Paseadores 37%.
Darkneloht - Paseadores 0:5