Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D PISCO ELQUI Atlético de chena Fc
Dat Ass Tactiek scyther
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 28.4
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft een lange en hoge pass. Purcărea kopt de bal weg. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Banaticla kopt de bal weg. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi geeft een lange en hoge pass. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea speelt de bal door. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Ilev heeft problemen om de bal te vangen. Ilev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fauré komt het veld opgelopen. Paaske komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D PISCO ELQUI 52%, Atlético de chena Fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D PISCO ELQUI - Atlético de chena Fc 0:0

47e minuut.
Onetto met een sublieme pass. Daar is Milovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauré is nu in balbezit. Fauré schiet op doel. Onetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Fauré met een snelle inworp. Paaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaske schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aylwin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bianchi rent richting de bal. Bianchi passt de bal in één keer door. Fauré is nu in balbezit. Fauré haalt uit met een fantastische trap. Onetto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Delorme raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

80e minuut.
Przepiera verovert de bal door een tackle van achteren. Déri rent richting de bal. Przepiera geeft een hoge lob. Paaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaske schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Purcărea geeft een lange en hoge pass. Nicolaie kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purcărea neemt de hoekschop. Paaske krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D PISCO ELQUI - Atlético de chena Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D PISCO ELQUI 38%, Atlético de chena Fc 62%.
C.D PISCO ELQUI - Atlético de chena Fc 1:0