Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Provincial Ranco
tercera d Tactiek Entrenamiento
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 27
redelijk Schieten goed
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Fustagno controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dávila neemt vlug de vrije trap. Udişteanu kopt de bal weg. Caruso is nu in balbezit. Caruso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Palomera kopt de bal weg. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donoso krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Warner de bal. Kotalík rent richting de bal. Kotalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Provincial Ranco 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patyak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortés rent richting de bal. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Kotalík is nu in balbezit. De la Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Provincial Ranco 2:0

29e minuut.
Donoso geeft een lange en hoge pass. Ramut kopt de bal weg. Živković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Provincial Ranco 2:1

34e minuut.
Cortés probeert naar een medespeler te passen. Palonek rent richting de bal. Sroka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sroka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 38%, Provincial Ranco 62%.
Gex - Provincial Ranco 2:1

70e minuut.
Doeltrap. Vuorisalo komt het veld opgelopen. Telci komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Donoso de bal. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak speelt de bal door. Vuorisalo rent richting de bal. Vuorisalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 29%, Provincial Ranco 71%.
Gex - Provincial Ranco 2:1
Gex