Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco Darkneloht
Entrenamiento Tactiek Djh 1.2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
28.8 gemiddelde waardering 28.8
good Schieten average
average Passen poor
hopeless Verdedigen weak


11e minuut.
Japón is nu in balbezit. Japón met een sublieme pass. Vaahtera speelt de bal door. Caruso rent richting de bal. Caruso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Burgos geeft de bal voor. Wrocki probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uriz. Uriz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Uriz probeert naar een medespeler te passen. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Uriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriz geeft de bal voor. Palomera probeert de bal aan de voet te houden. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Burgos speelt de bal door. Klungelig pakt Uriz de bal. Uriz passt de bal in één keer door. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Railef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carpitella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpitella passt de bal in één keer door. Kogut is nu in balbezit. Kogut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Darkneloht 0:1

40e minuut.
Railef passt de bal in één keer door. Antúnez probeert de bal aan de voet te houden. Terraza rent richting de bal. Kogut onderschept slim de pass. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jaque met een snelle inworp. Japón speelt de bal door. Antúnez rent richting de bal. Caruso rent richting de bal. Caruso schiet op doel. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 51%, Darkneloht 49%.
Provincial Ranco - Darkneloht 0:1

49e minuut.
Kogut rent richting de bal. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden passt de bal met de wreef. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda bokst de bal weg.

51e minuut.
Terraza geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Railef zal de hoekschop nemen. Carpitella rent richting de bal. Carpitella haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Palomera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adler met een snelle inworp. Verlinden controleert de bal met de borst. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Uriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriz passt de bal zonder na te denken. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carpitella rent richting de bal. Carpitella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De la Guarda met een harde bal richting middenveld. Adler kopt de bal weg. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Darkneloht 0:2

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leroy komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Terraza probeert de bal aan de voet te houden. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De la Guarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Darkneloht 0:3

83e minuut.
Leroy rent richting de bal. Leroy passt de bal met de wreef. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Darkneloht 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 52%, Darkneloht 48%.
Provincial Ranco - Darkneloht 0:4