Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Darkneloht
tercera d Tactiek Djh 1.2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 28
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen average


2e minuut.
Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarda geeft de bal voor. Telci probeert de bal aan de voet te houden. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Adler rent richting de bal. Ţirtea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea met een sublieme pass. Fustagno rent richting de bal. Fustagno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Patyak met de inworp. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Railef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţirtea raakt geblesseerd tijdens het duel. Telci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fustagno is nu in balbezit. Antúnez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fustagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Telci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kotalík is nu in balbezit. Kotalík schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Darkneloht 1:0

37e minuut.
Daar is Patyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Railef is nu in balbezit. Patyak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Patyak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 54%, Darkneloht 46%.
Gex - Darkneloht 1:0

53e minuut.
Azəri kopt de bal weg. Burgos geeft een lange en hoge pass. Guarda kopt de bal weg. Kogut is nu in balbezit. Kogut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Guarda de bal. Guarda geeft een hoge lob. Uriz speelt de bal door. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ţirtea is nu in balbezit. Kotalík rent richting de bal. Kotalík passt de bal zonder na te denken. Fustagno rent richting de bal. Fustagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuorisalo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Adler is nu in balbezit. Adler passt de bal in één keer door. Kogut is nu in balbezit. Uriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriz draait met de bal, schiet en ... Żemojtel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kogut is nu in balbezit. Kogut draait met de bal, schiet en ... Żemojtel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Railef met een snelle inworp. Uriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriz speelt de bal door. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut schiet op doel. Żemojtel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gex - Darkneloht 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 52%, Darkneloht 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gex - Darkneloht 1:1
Gex