Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D PISCO ELQUI Paseadores
Dat Ass Tactiek Atún
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 36.7
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


13e minuut.
Campisano kopt de bal weg. Morel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi geeft een hoge lob. Banaticla krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ilev passt de bal met de wreef. Bianchi rent richting de bal. Bianchi passt de bal in één keer door. Banaticla rent richting de bal. Banaticla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D PISCO ELQUI - Paseadores 1:0

24e minuut.
Purcărea passt de bal zonder na te denken. Rochet rent richting de bal. Rochet passt de bal zonder na te denken. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ilev probeert de bal aan de voet te houden. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio passt de bal met de wreef. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Bianchi speelt de bal door. Banaticla rent richting de bal. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D PISCO ELQUI 53%, Paseadores 47%.
C.D PISCO ELQUI - Paseadores 1:0

46e minuut.
Fauré komt het veld opgelopen. Paaske komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D PISCO ELQUI - Paseadores 1:1

52e minuut.
Lednický speelt de bal door. Caszely rent richting de bal. Purcărea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purcărea krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fauré verovert de bal door een tackle van achteren. Fauré geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Flamenguista de bal onder controle te krijgen. Paaske rent richting de bal. Paaske schiet op doel. Campos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D PISCO ELQUI - Paseadores 2:1

69e minuut.
Rochet rent richting de bal. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi met een sublieme pass. Paaske rent richting de bal. Paaske schiet op doel. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea geeft de bal voor. Śleszyński geeft een hoge lob. Paaske rent richting de bal. Paaske schiet op doel. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Purcărea de bal. Purcărea geeft een hoge lob. Paaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaske haalt uit met een fantastische trap. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D PISCO ELQUI 63%, Paseadores 37%.
C.D PISCO ELQUI - Paseadores 2:1