Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de chena Fc Provincial Ranco
scyther Tactiek Entrenamiento
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 28.6
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Ochmański de bal. Ochmański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maffei de bal. Maffei draait met de bal, schiet en ... Parada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de chena Fc - Provincial Ranco 1:0

7e minuut.
Palomera rent richting de bal. Palomera passt de bal in één keer door. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Caruso rent richting de bal. Caruso geeft een hoge lob. Onetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Japón neemt de hoekschop. Vaahtera kopt de bal weg. Klungelig pakt Aylwin de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sroka rent richting de bal. Sroka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético de chena Fc - Provincial Ranco 1:1

27e minuut.
Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac onderschept slim de pass. Japón speelt de bal door. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de chena Fc - Provincial Ranco 1:2

36e minuut.
Wrocki geeft een lange en hoge pass. Buga kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaahtera neemt de hoekschop. Caruso kopt de bal weg. Onetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de chena Fc 54%, Provincial Ranco 46%.
Atlético de chena Fc - Provincial Ranco 1:2

51e minuut.
Japón is nu in balbezit. Japón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Caruso de bal onder controle te krijgen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Wrocki speelt de bal door. Vaahtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahtera met een sublieme pass. Sroka rent richting de bal. Sroka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Maffei rent richting de bal. Maffei met een sublieme pass. Ochmański rent richting de bal. Ochmański schiet op doel. De la Guarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Palomera geeft de bal voor. Udişteanu rent richting de bal. Milovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milovac krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Milovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaahtera rent richting de bal. Milovac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milovac krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de chena Fc 66%, Provincial Ranco 34%.
Atlético de chena Fc - Provincial Ranco 1:2