Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Dobratice Companeros
pepe guardiola Tactiek Crossbow
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Pálenka speelt de bal door. Märki is nu in balbezit. Inworp. Pálenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Märki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chlipała bokst de bal weg. Zdelar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Companeros 0:1

18e minuut.
Cao trapt de bal weg. Barat probeert de bal met de borst te controleren. Zdebel geeft de bal voor. Strömberg kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Strömberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strömberg geeft een lange en hoge pass. Kokeš krijgt zijn hoofd ertegen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Blagdan de bal. Blagdan verovert de bal door een tackle van achteren. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Companeros 0:2

33e minuut.
Barat speelt de bal door. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg geeft een lange en hoge pass. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kokeš kopt de bal weg. Nebel is nu in balbezit. Zamordek begaat een overtreding. Nebel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Ubeda geeft de bal voor. Kokeš heeft problemen om de bal te vangen. Batisti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokeš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojeda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 38%, Companeros 62%.
Tigers Dobratice - Companeros 0:2

48e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Strömberg met een sublieme pass. Batisti rent richting de bal. Nebel verovert de bal door een tackle van achteren. Nebel haalt uit met een fantastische trap. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. Peklo begaat een overtreding. Ubeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Barat met een snel genomen vrije trap. Kokeš maakt een snoekduik en kopt de bal. Cao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forné is nu in balbezit. Forné geeft de bal voor. Ciechowski kopt de bal weg. Cao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Barat kopt de bal weg. Nebel is nu in balbezit. Kokeš rent richting de bal. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Companeros 1:2

84e minuut.
Strujac kopt de bal weg. Pálenka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nebel. Nebel krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. Märki rent richting de bal. Ubeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ubeda geeft de bal voor. Kokeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 44%, Companeros 56%.
Tigers Dobratice - Companeros 1:2