Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros Tigers Dobratice
Crossbow Tactiek D4MD1M3A2
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
39.8 gemiddelde waardering 55.2
slecht Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc passt de bal zonder na te denken. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Moţoc geeft de bal voor. Daar is Pápai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Batisti onderschept slim de pass. Strömberg onderschept slim de pass. Strömberg passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:1

22e minuut.
Barat is nu in balbezit. Strömberg is nu in balbezit. Strömberg passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Stachyra de bal onder controle te krijgen. Peklo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barat zal de hoekschop nemen. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:2

30e minuut.
Stachyra geeft de bal voor. Barat heeft problemen om de bal te vangen. Barat probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Forné kopt de bal weg. Märki rent richting de bal. Barat onderschept slim de pass. Barat geeft een lange en hoge pass. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat passt de bal in één keer door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel. Cao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:3

39e minuut.
Stachyra geeft een lange en hoge pass. Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat passt de bal met de wreef. Strömberg geeft een hoge lob. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 69%, Tigers Dobratice 31%.
Companeros - Tigers Dobratice 0:3

53e minuut.
Barat rent richting de bal. Barat probeert naar een medespeler te passen. Ojeda met een sublieme pass. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Palicskó kopt de bal weg. Moţoc geeft de bal voor. Batisti is nu in balbezit. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:4

63e minuut.
Stachyra geeft de bal voor. Barat is nu in balbezit. Barat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Forné de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:5

67e minuut.
Palicskó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banaszek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Barat de bal. Barat speelt de bal door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal met de wreef. Strömberg rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barat neemt de hoekschop. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:6

76e minuut.
Moţoc verovert de bal door een tackle van achteren. Moţoc geeft de bal voor. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:7

82e minuut.
Pálenka heeft problemen om de bal te vangen. Strujac is nu in balbezit. Strujac geeft de bal voor. Stachyra rent richting de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft de bal voor. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Cao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:8

90e minuut.
Barat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel haalt uit met een fantastische trap. Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Tigers Dobratice 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 67%, Tigers Dobratice 33%.
Companeros - Tigers Dobratice 0:9