Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London FC Caravelas
442 Tactiek 442 zkouška
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Yarosh is nu in balbezit. Yarosh passt de bal zonder na te denken. Kuběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pross bereikt de bal nog maar net als eerste. Pross schiet op doel. Habowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Małkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tonvisit heeft problemen om de bal te vangen. Tonvisit met een sublieme pass. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pross heeft problemen om de bal te vangen. Pross passt de bal met de wreef. Floarea rent richting de bal. Floarea geeft een hoge lob. Rivoira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yarosh passt de bal met de wreef. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pross bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Molka verovert de bal door een tackle van achteren. Molka passt de bal met de wreef. Rubarth met een sublieme pass. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gromadzki is nu in balbezit. Normann verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann onderschept slim de pass. Normann schiet op doel. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Caravelas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 66%, FC Caravelas 34%.
FC Arsenal London - FC Caravelas 0:1

50e minuut.
Normann rent richting de bal. Normann passt de bal in één keer door. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan schiet op doel. Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Caravelas 0:2

52e minuut.
Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubarth probeert naar een medespeler te passen. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Caravelas 0:3

54e minuut.
Małkiewicz is nu in balbezit. Małkiewicz passt de bal met de wreef. Normann is nu in balbezit. Normann draait met de bal, schiet en ... Drobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Caravelas 0:4

56e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki speelt de bal door. Beaumont met een sublieme pass. Normann rent richting de bal. Normann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki met een sublieme pass. Daar is Kekejyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Normann rent richting de bal. Gromadzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Normann raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Gromadzki de bal. Rubarth komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki passt de bal met de wreef. Yarosh met een sublieme pass. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Yarosh heeft problemen om de bal te vangen. Yarosh met een sublieme pass. Gomes rent richting de bal. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Kekejyan de bal. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit speelt de bal door. Klungelig pakt Normann de bal. Normann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Drobek met een harde bal richting middenveld. Tonvisit probeert de bal met de borst te controleren. Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yarosh passt de bal zonder na te denken. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann passt de bal in één keer door. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Master geeft een lange en hoge pass. Małkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Yarosh probeert naar een medespeler te passen. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann schiet op doel. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 75%, FC Caravelas 25%.
FC Arsenal London - FC Caravelas 0:4