Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros Lorient CA
Crossbow Tactiek 3ATTkřídlo
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.5 gemiddelde waardering 67.8
average Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Zamordek kopt de bal weg. Wcisło rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdebel. Zdebel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pápai heeft problemen om de bal te vangen. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 0:1

18e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia met een sublieme pass. Lê Đức is nu in balbezit. Lê Đức geeft een hoge lob. Uglješa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia passt de bal met de wreef. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Măceşanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lê Đức passt de bal zonder na te denken. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło met een sublieme pass. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Uglješa passt de bal zonder na te denken. Peklo is nu in balbezit. Măceşanu onderschept slim de pass. Măceşanu schiet op doel. Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 49%, Lorient CA 51%.
Companeros - Lorient CA 0:2

48e minuut.
Zdelar is nu in balbezit. Cooper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdelar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batisti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Märki rent richting de bal. Märki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zdelar rent richting de bal. Zdelar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 1:2

51e minuut.
Uglješa is nu in balbezit. Constantin rent richting de bal. Măceşanu rent richting de bal. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia speelt de bal door. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft de bal voor. Uglješa maakt een snoekduik en kopt de bal. Cao bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 1:3

59e minuut.
Constantin rent richting de bal. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 1:4

62e minuut.
Ciechowski rent richting de bal. Ciechowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Jee-Kwoon de bal. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zdebel de bal onder controle te krijgen. Pálenka rent richting de bal. Pálenka geeft een hoge lob. Jämtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pálenka neemt vlug de vrije trap. Gervais met een sublieme pass. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Uglješa heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buitenspel voor Uglješa. Goede buitenspelval van de verdediging. Pápai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodríguez Díaz probeert naar een medespeler te passen. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło haalt uit met een fantastische trap. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wcisło zal de hoekschop nemen. Uglješa maakt een snoekduik en kopt de bal. Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 1:5

78e minuut.
Märki is nu in balbezit. Jee-Kwoon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Märki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Henri komt het veld opgelopen. Moskała komt het veld opgelopen. Rodríguez Díaz kopt de bal weg. Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wcisło zijn tegenspeler op de grond. Wcisło krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Forné onderschept slim de pass. Forné speelt de bal door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 1:6

89e minuut.
Wcisło is nu in balbezit. Wcisło passt de bal in één keer door. Henri is nu in balbezit. Henri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Lorient CA 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 57%, Lorient CA 43%.
Companeros - Lorient CA 1:7