Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas FC Kozáci
442 zkouška Tactiek 343 Days
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.9 gemiddelde waardering 58.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Husomanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarosh probeert naar een medespeler te passen. Husomanović geeft de bal voor. Balkestein is nu in balbezit. Balkestein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc is nu in balbezit. Master tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bursuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Husomanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Habowski bokst de bal weg. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Kozáci 0:1

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Habowski niet meer kan verder spelen. Coveri komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Husomanović is nu in balbezit. Husomanović geeft een lange en hoge pass. Balkestein springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan is nu in balbezit. Jelinek is nu in balbezit. Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Bursuc de bal onder controle te krijgen. Raaflaub bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein haalt uit met een fantastische trap. Coveri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Kozáci 0:2

45e minuut.
Tonvisit passt de bal in één keer door. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kekejyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Normann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 46%, FC Kozáci 54%.
FC Caravelas - FC Kozáci 0:2

54e minuut.
Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft de bal voor. Jelinek rent richting de bal. Jelinek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Husomanović rent richting de bal. Husomanović speelt de bal door. Balkestein rent richting de bal. Balkestein draait met de bal, schiet en ... Coveri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Kozáci 0:3

65e minuut.
Molka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husomanović met een snelle inworp. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jelinek passt de bal zonder na te denken. Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Coveri niet meer kan verder spelen. Mušálek komt het veld opgelopen. Hordecki met een snelle inworp. Tonvisit geeft de bal voor. Normann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Raaflaub neemt vlug de vrije trap. Jelinek kopt de bal weg. Daar is Master, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein haalt uit met een fantastische trap. Mušálek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caterincă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balkestein rent richting de bal. Balkestein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Kozáci 0:4

90e minuut.
Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raaflaub is nu in balbezit. Balkestein onderschept slim de pass. Balkestein haalt uit met een fantastische trap. Mušálek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Kozáci 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 47%, FC Kozáci 53%.
FC Caravelas - FC Kozáci 0:5