Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci FC Caravelas
343 Days Tactiek 442 zkouška
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 56.9
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Rubarth passt de bal zonder na te denken. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Samohejl kopt de bal weg. Orlandini is nu in balbezit. Tonvisit begaat een overtreding. Tonvisit krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Master kopt de bal weg. Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. Impagasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu onderschept slim de pass. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Opiela met een sublieme pass. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardone maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gilardone moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gilardone schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Kekejyan passt de bal in één keer door. Opiela rent richting de bal. Opiela passt de bal in één keer door. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Raaflaub passt de bal zonder na te denken. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shchedrov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shchedrov kan niet meer verder spelen. Yeats komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Tonvisit speelt de bal door. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan speelt de bal door. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... Gyetvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Caravelas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 55%, FC Caravelas 45%.
FC Kozáci - FC Caravelas 0:1

48e minuut.
Harabagiu passt de bal met de wreef. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete met een sublieme pass. Harabagiu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Raaflaub geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeats met een snelle inworp. Rubarth met een sublieme pass. Yeats geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Navarrete geeft de bal voor. Giesteira heeft problemen om de bal te vangen. Orlandini rent richting de bal. Orlandini haalt uit met een fantastische trap. Janke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - FC Caravelas 1:1

65e minuut.
Molka met een sublieme pass. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst geeft een hoge lob. Orlandini rent richting de bal. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Janke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Yeats is nu in balbezit. Małkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Małkiewicz passt de bal zonder na te denken. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... Gyetvai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Warhurst geeft een hoge lob. Orlandini rent richting de bal. Giesteira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giesteira krijgt een gele kaart. Orlandini raakt geblesseerd tijdens het duel. Samohejl neemt de penalty, wat een uithaal! Janke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Caravelas 2:1

81e minuut.
Yeats met een sublieme pass. Warhurst is nu in balbezit. Rubarth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warhurst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Husomanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Janke trapt de bal weg. Tonvisit kopt de bal weg. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu schiet op doel. Gyetvai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - FC Caravelas 2:2

83e minuut.
Impagasas rent richting de bal. Impagasas geeft een hoge lob. Harabagiu controleert de bal met de borst. Opiela rent richting de bal. Opiela geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kekejyan passt de bal met de wreef. Harabagiu is nu in balbezit. Klungelig pakt Harabagiu de bal. Harabagiu schiet op doel. Gyetvai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Caravelas 2:3

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Samohejl stond buitenspel. Rubarth maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Impagasas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 47%, FC Caravelas 53%.
FC Kozáci - FC Caravelas 2:3