Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London Tigers Dobratice
442 Tactiek z
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 64
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Moţoc passt de bal zonder na te denken. Colombari rent richting de bal. Quadros is nu in balbezit. Colombari onderschept slim de pass. Colombari schiet op doel. Drobek bokst de bal weg. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zatorski met een sublieme pass. Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat passt de bal met de wreef. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Duy Hải passt de bal met de wreef. Zatorski rent richting de bal. Zatorski geeft een lange en hoge pass. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colombari maakt een snoekduik en kopt de bal. Drobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Stachyra passt de bal in één keer door. Daar is Colombari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strömberg is nu in balbezit. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:1

13e minuut.
Adamčák verovert de bal door een tackle van achteren. Barat onderschept slim de pass. Barat geeft een hoge lob. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:2

15e minuut.
Barat speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Patrikyan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Ubeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombari is nu in balbezit. Colombari geeft de bal voor. Duy Hải springt en kopt de bal. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zatorski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duy Hải neemt de hoekschop. Colombari krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Stachyra de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Barat met een sublieme pass. Daar is Duy Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrikyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Strömberg passt de bal zonder na te denken. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra schiet op doel. Drobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Drobek trapt de bal weg. Barat met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải geeft een hoge lob. Stachyra springt en kopt de bal. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 68%, Tigers Dobratice 32%.
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:3

49e minuut.
Adamčák is nu in balbezit. Barat onderschept slim de pass. Barat speelt de bal door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Barat rent richting de bal. Barat passt de bal met de wreef. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Drobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:4

61e minuut.
Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg met een sublieme pass. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:5

70e minuut.
Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombari rent richting de bal. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Drobek bokst de bal weg. Stachyra rent richting de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:6

72e minuut.
Strömberg onderschept slim de pass. Colombari is nu in balbezit. Colombari passt de bal met de wreef. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ubeda geeft de bal voor. Duy Hải kopt de bal weg. Barat geeft de bal voor. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stachyra rent richting de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari geeft een lange en hoge pass. Stachyra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Colombari passt de bal zonder na te denken. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quadros de bal onder controle te krijgen. Drobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zatorski onderschept slim de pass. Zatorski geeft een hoge lob. Stachyra heeft problemen om de bal te vangen. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 70%, Tigers Dobratice 30%.
FC Arsenal London - Tigers Dobratice 0:6