Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Dobratice FC Arsenal London
D4MD1M3A2 Tactiek normální
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Priskin passt de bal in één keer door. Méhész is nu in balbezit. Palicskó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Méhész raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihăilă wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Adamčák met een snelle inworp. Blagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskin onderschept slim de pass. Priskin geeft een lange en hoge pass. Mihăilă springt en kopt de bal. Chlipała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Adamčák verovert de bal door een tackle van achteren. Adamčák speelt de bal door. Priskin is nu in balbezit. Priskin geeft een hoge lob. Mihăilă krijgt zijn hoofd ertegen. Chlipała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Adamčák rent richting de bal. Strömberg verovert de bal door een tackle van achteren. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Nebel is nu in balbezit. Nebel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Oriente onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patrikyan. Oriente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strömberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nebel springt en kopt de bal. Marty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - FC Arsenal London 1:0

36e minuut.
Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Maškarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente verovert de bal door een tackle van achteren. Oriente haalt uit met een fantastische trap. Zatorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 46%, FC Arsenal London 54%.
Tigers Dobratice - FC Arsenal London 1:0

49e minuut.
Priskin rent richting de bal. Priskin passt de bal in één keer door. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Chlipała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Blagdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adamčák de bal. Strömberg speelt de bal door. Oriente is nu in balbezit. Oriente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Priskin de bal. Blagdan probeert naar een medespeler te passen. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 26%, FC Arsenal London 74%.
Tigers Dobratice - FC Arsenal London 1:0