Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Dobratice FC Kozáci
D4MD1M3A2 Tactiek 343 Days
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 61.8
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Barat passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Strömberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg verovert de bal door een tackle van achteren. Strömberg passt de bal in één keer door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilardone geeft een hoge lob. Strujac speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac speelt de bal door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Strujac probeert naar een medespeler te passen. Ubeda met een sublieme pass. Barat speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Strömberg speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - FC Kozáci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 43%, FC Kozáci 57%.
Tigers Dobratice - FC Kozáci 1:0

58e minuut.
Ubeda controleert de bal met de borst. Maślona is nu in balbezit. Maślona geeft een lange en hoge pass. Ubeda geeft een lange en hoge pass. Duy Hải springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Ubeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ubeda speelt de bal door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Husomanović met een sublieme pass. Balkestein rent richting de bal. Palicskó is nu in balbezit. Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Palicskó speelt de bal door. Nebel rent richting de bal. Husomanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Husomanović krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan passt de bal zonder na te denken. Balkestein is nu in balbezit. Balkestein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Yeats rent richting de bal. Yeats geeft een hoge lob. Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein schiet op doel. Chlipała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Jelinek onderschept slim de pass. Strömberg onderschept slim de pass. Strömberg speelt de bal door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 47%, FC Kozáci 53%.
Tigers Dobratice - FC Kozáci 1:0