Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorient CA FC Caravelas
3ATTkřídlo Tactiek 442 zkouška
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
13 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 60.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Măceşanu met een sublieme pass. Daar is Uglješa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Caravelas 1:0

11e minuut.
Măceşanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molka. Măceşanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Constantin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Măceşanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wcisło met een snelle inworp. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Măceşanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin onderschept slim de pass. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Janke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Harabagiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubarth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ajmo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jämtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gervais speelt de bal door. Uglješa speelt de bal door. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Molka kopt de bal weg. Janke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Molka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lê Đức met een snelle inworp. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Constantin is nu in balbezit. Hordecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Constantin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Constantin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Valencia speelt de bal door. Lê Đức heeft problemen om de bal te vangen. Lê Đức speelt de bal door. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kazatel onderschept slim de pass. Kazatel geeft een lange en hoge pass. Lê Đức rent richting de bal. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu haalt uit met een fantastische trap. Janke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uglješa rent richting de bal. Uglješa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Caravelas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 44%, FC Caravelas 56%.
Lorient CA - FC Caravelas 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hordecki met de inworp. Tonvisit geeft een lange en hoge pass. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu schiet op doel. Jämtin bokst de bal weg.

73e minuut.
Kazatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazatel geeft de bal voor. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu schiet op doel. Janke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Caravelas 3:0

76e minuut.
Lê Đức geeft een lange en hoge pass. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin rent richting de bal. Constantin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Caravelas 4:0

76e minuut.
Moskała komt het veld opgelopen. Henri komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Master, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henri is nu in balbezit. Master schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Master moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Master schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Ajmo onderschept slim de pass. Ajmo met een sublieme pass. Jee-Kwoon speelt de bal door. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Constantin probeert de bal aan de voet te houden. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała probeert naar een medespeler te passen. Henri is nu in balbezit. Henri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Caravelas 5:0

83e minuut.
Henri is nu in balbezit. Henri passt de bal zonder na te denken. Raaflaub rent richting de bal. Constantin onderschept slim de pass. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Janke bokst de bal weg.

84e minuut.
Lê Đức kopt de bal weg. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Henri is nu in balbezit. Henri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Henri bereikt de bal nog maar net als eerste. Henri geeft een hoge lob. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel. Janke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal in één keer door. Henri rent richting de bal. Henri schiet op doel. Janke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Caravelas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 48%, FC Caravelas 52%.
Lorient CA - FC Caravelas 6:0