Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas Lorient CA
442 zkouška Tactiek 3ATTkřídlo
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 12
53 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Raaflaub geeft een hoge lob. Inworp. Lê Đức met een snelle inworp. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gervais geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opiela met de inworp. Ajmo is nu in balbezit. Ajmo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tonvisit speelt de bal door. Normann rent richting de bal. Met opzet legt Gervais zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gervais moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gervais schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Uglješa heeft problemen om de bal te vangen. Uglješa met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Lê Đức is nu in balbezit. Lê Đức passt de bal in één keer door. Uglješa rent richting de bal. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Habowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Rubarth met een sublieme pass. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela met een sublieme pass. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Lorient CA 1:0

44e minuut.
Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. Ajmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajmo draait met de bal, schiet en ... Coli Junior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Lorient CA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 47%, Lorient CA 53%.
FC Caravelas - Lorient CA 2:0

52e minuut.
Rakovec geeft een lange en hoge pass. Molka kopt de bal weg. Rubarth probeert naar een medespeler te passen. Normann rent richting de bal. Normann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Lorient CA 3:0

61e minuut.
Normann passt de bal in één keer door. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit met een sublieme pass. Normann rent richting de bal. Normann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Hordecki passt de bal in één keer door. Rubarth speelt de bal door. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu passt de bal zonder na te denken. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft een hoge lob. Uglješa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Master kopt de bal weg. Lê Đức met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Habowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 33%, Lorient CA 67%.
FC Caravelas - Lorient CA 3:0