Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros FC Arsenal London
Crossbow Tactiek 442
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan geeft een lange en hoge pass. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - FC Arsenal London 0:1

14e minuut.
Theiss rent richting de bal. Pápai verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechowski speelt de bal door. Zdelar rent richting de bal. Zdelar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adamčák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Priskin de bal. Priskin passt de bal met de wreef. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - FC Arsenal London 0:2

32e minuut.
Priskin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész verovert de bal door een tackle van achteren. Méhész geeft de bal voor. Pápai verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pápai rent richting de bal. Pápai geeft een hoge lob. Zdebel kopt de bal weg. Ciechowski geeft een hoge lob. Marty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - FC Arsenal London 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 41%, FC Arsenal London 59%.
Companeros - FC Arsenal London 1:2

52e minuut.
Theiss geeft een hoge lob. Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész onderschept slim de pass. Méhész draait met de bal, schiet en ... Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Priskin rent richting de bal. Pálenka verovert de bal door een tackle van achteren. Pálenka geeft een lange en hoge pass. Zdelar krijgt zijn hoofd ertegen. Marty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Companeros - FC Arsenal London 2:2

65e minuut.
Adamčák passt de bal met de wreef. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss passt de bal in één keer door. Méhész is nu in balbezit. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - FC Arsenal London 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 40%, FC Arsenal London 60%.
Companeros - FC Arsenal London 2:3