Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London Companeros
442 Tactiek Crossbow
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo passt de bal met de wreef. Zdebel probeert naar een medespeler te passen. Zdelar rent richting de bal. Zdelar schiet op doel. Marty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Zdebel rent richting de bal. Gromadzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zdebel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdelar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Companeros 0:1

11e minuut.
Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Ciechowski met een sublieme pass. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar draait met de bal, schiet en ... Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pross is nu in balbezit. Pálenka verovert de bal door een tackle van achteren. Pálenka geeft de bal voor. Klungelig pakt Zdelar de bal. Zdelar haalt uit met een fantastische trap. Marty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Drobek komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Inworp. Villalobos met de inworp. Rivoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivoira geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zdelar kopt de bal weg. Pross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek geeft een hoge lob. Zdelar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gromadzki geeft de bal voor. Batisti is nu in balbezit. Batisti geeft de bal voor. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdelar haalt uit met een fantastische trap. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Zdebel speelt de bal door. Zdelar is nu in balbezit. Gromadzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gromadzki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gromadzki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Pálenka passt de bal in één keer door. Zdebel rent richting de bal. Zdebel speelt de bal door. Märki is nu in balbezit. Märki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gomes probeert naar een medespeler te passen. de Beucker speelt de bal door. Ciechowski probeert naar een medespeler te passen. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 64%, Companeros 36%.
FC Arsenal London - Companeros 0:1

46e minuut.
Mihăilă komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gomes kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamordek de bal. Zamordek probeert naar een medespeler te passen. Zdelar rent richting de bal. Zdelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pálenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdebel rent richting de bal. Zdebel passt de bal in één keer door. Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechowski geeft een hoge lob. Drobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Märki rent richting de bal. Märki passt de bal met de wreef. Daar is Zdelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel schiet op doel. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek speelt de bal door. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar schiet op doel. Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Companeros 0:2

84e minuut.
Gomes passt de bal met de wreef. de Beucker rent richting de bal. de Beucker geeft de bal voor. Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Zamordek geeft de bal voor. Zdelar rent richting de bal. Zdelar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Companeros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 63%, Companeros 37%.
FC Arsenal London - Companeros 0:3