Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorient CA Tigers Dobratice
B2Bvpřed Tactiek D4MD1M3A2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
59.2 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Palicskó onderschept slim de pass. Kubovec verovert de bal door een tackle van achteren. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Chlipała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barat is nu in balbezit. Barat geeft een lange en hoge pass. Kokeš kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Uglješa is nu in balbezit. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó geeft de bal voor. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu schiet op doel. Chlipała bokst de bal weg.

26e minuut.
Strujac passt de bal met de wreef. Nebel is nu in balbezit. Miraflores schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miraflores krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kokeš verovert de bal door een tackle van achteren. Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gervais. Gervais krijgt een gele kaart. Barat raakt geblesseerd tijdens het duel. Strömberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ojeda springt en kopt de bal. Jämtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Wcisło verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Uglješa springt en kopt de bal. Palicskó probeert de bal aan de voet te houden. Chlipała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rakovec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Măceşanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Blagdan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wcisło met de inworp. Kubovec geeft een lange en hoge pass. Uglješa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 56%, Tigers Dobratice 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lorient CA - Tigers Dobratice 0:0

57e minuut.
Blagdan passt de bal zonder na te denken. Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat speelt de bal door. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - Tigers Dobratice 0:1

61e minuut.
Miraflores geeft de bal voor. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft een hoge lob. Uglješa springt en kopt de bal. Daar is Palicskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlipała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ubeda passt de bal met de wreef. Barat rent richting de bal. Barat passt de bal zonder na te denken. Kokeš rent richting de bal. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Strömberg met een sublieme pass. Barat is nu in balbezit. Barat passt de bal met de wreef. Kokeš rent richting de bal. Kokeš draait met de bal, schiet en ... Jämtin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 54%, Tigers Dobratice 46%.
Lorient CA - Tigers Dobratice 0:1