Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Dobratice Lorient CA
D4MD1M3A2 Tactiek 3ATTkřídlo
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
57.9 gemiddelde waardering 65.9
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blagdan. Constantin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Henri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:1

10e minuut.
Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een lange en hoge pass. Henri springt en kopt de bal. Chlipała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lê Đức met een snelle inworp. Valencia geeft een lange en hoge pass. Henri springt en kopt de bal. Chlipała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Pavlič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moţoc onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lê Đức zal de hoekschop nemen. Constantin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:3

24e minuut.
Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc passt de bal met de wreef. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Constantin rent richting de bal. Constantin passt de bal zonder na te denken. Lê Đức met een sublieme pass. Henri is nu in balbezit. Henri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Wcisło met een sublieme pass. Klungelig pakt Lê Đức de bal. Lê Đức passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Henri de bal. Henri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kokeš komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wcisło zal de hoekschop nemen. Henri maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlipała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Chlipała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:4

42e minuut.
Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia is nu in balbezit. Moţoc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valencia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valencia kan niet meer verder spelen. Kazatel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 59%, Lorient CA 41%.
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:4

46e minuut.
Măceşanu komt het veld opgelopen. Uglješa komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kubovec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nebel met een snelle inworp. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Măceşanu heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lê Đức. Lê Đức krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kubovec geeft een hoge lob. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Uglješa zijn tegenspeler op de grond. Uglješa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lê Đức speelt de bal door. Uglješa is nu in balbezit. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Uglješa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:5

69e minuut.
Kazatel is nu in balbezit. Strömberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazatel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kazatel met een snel genomen vrije trap. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft de bal voor. Chlipała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palicskó is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:6

87e minuut.
Strömberg met een sublieme pass. Kokeš heeft problemen om de bal te vangen. Gervais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokeš raakt geblesseerd tijdens het duel. Strömberg komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chlipała neemt vlug de vrije trap. Daar is Kazatel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strömberg speelt de bal door. Kokeš rent richting de bal. Kokeš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ojeda kan de bal niet met de borst controleren. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Donovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 44%, Lorient CA 56%.
Tigers Dobratice - Lorient CA 0:6