Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas Companeros
442 zkouška Tactiek Crossbow
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten zwak
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Daar is Forné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai rent richting de bal. Normann onderschept slim de pass. Normann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Pápai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ninoiu komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kekejyan is nu in balbezit. Peklo verovert de bal door een tackle van achteren. Rubarth met een sublieme pass. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rubarth passt de bal met de wreef. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit geeft een hoge lob. Normann is nu in balbezit. Normann haalt uit met een fantastische trap. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Małkiewicz rent richting de bal. Małkiewicz speelt de bal door. Forné bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Cao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Małkiewicz geeft de bal voor. Tonvisit heeft problemen om de bal te vangen. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan schiet op doel. Peklo probeert de bal aan de voet te houden. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Małkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 32%, Companeros 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caravelas - Companeros 0:0

54e minuut.
Zdebel controleert de bal met de borst. Yarosh met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Zamordek de bal onder controle te krijgen. Normann is nu in balbezit. Normann schiet op doel. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zdebel met een sublieme pass. Zdelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raaflaub schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raaflaub krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Forné probeert naar een medespeler te passen. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit passt de bal in één keer door. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Normann de bal. Zamordek is nu in balbezit. Małkiewicz onderschept slim de pass. Normann is nu in balbezit. Normann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 48%, Companeros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caravelas - Companeros 0:0