Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci FC Arsenal London
343 Days Tactiek 442
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Husomanović geeft een hoge lob. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros begaat een overtreding. Orlandini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Husomanović komt bij de bal en schiet. Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kaftan probeert naar een medespeler te passen. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaftan met een sublieme pass. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Priskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskin probeert naar een medespeler te passen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Gyetvai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Orlandini heeft problemen om de bal te vangen. Zatorski rent richting de bal. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini passt de bal in één keer door. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Méhész passt de bal met de wreef. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maškarin zijn tegenspeler op de grond. Maškarin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jelinek rent richting de bal. Tatu is nu in balbezit. Jelinek onderschept slim de pass. Jelinek geeft een lange en hoge pass. Orlandini krijgt zijn hoofd ertegen. Marty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balkestein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Arsenal London 1:0

43e minuut.
Daar is Adamčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlandini met een sublieme pass. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák met een sublieme pass. Theiss geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 39%, FC Arsenal London 61%.
FC Kozáci - FC Arsenal London 1:0

49e minuut.
Zatorski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bursuc met een snelle inworp. Balkestein is nu in balbezit. Balkestein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Arsenal London 2:0

60e minuut.
Kaftan met een sublieme pass. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek speelt de bal door. Balkestein is nu in balbezit. Balkestein haalt uit met een fantastische trap. Marty bokst de bal weg.

65e minuut.
Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan met een sublieme pass. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini haalt uit met een fantastische trap. Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Arsenal London 3:0

70e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orlandini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orlandini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Arsenal London 4:0

71e minuut.
Balkestein onderschept slim de pass. Balkestein probeert naar een medespeler te passen. Kaftan is nu in balbezit. Kaftan haalt uit met een fantastische trap. Quadros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Balkestein passt de bal met de wreef. Zatorski heeft problemen om de bal te vangen. Orlandini is nu in balbezit. Balkestein is nu in balbezit. Balkestein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Adamčák verovert de bal door een tackle van achteren. Adamčák geeft een lange en hoge pass. Bursuc kopt de bal weg. Balkestein is nu in balbezit. Balkestein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 27%, FC Arsenal London 73%.
FC Kozáci - FC Arsenal London 4:0