Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London FC Kozáci
normální Tactiek 343 Days
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Bursuc speelt de bal door. Balkestein rent richting de bal. Maškarin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maškarin krijgt een gele kaart. Balkestein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Husomanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Orlandini is nu in balbezit. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Kaftan is nu in balbezit. Kaftan draait met de bal, schiet en ... Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinek passt de bal zonder na te denken. Daar is Orlandini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlandini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan rent richting de bal. Kaftan met een sublieme pass. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Kozáci 0:1

27e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Husomanović met een sublieme pass. Orlandini rent richting de bal. Jelinek rent richting de bal. Jelinek haalt uit met een fantastische trap. Marty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats onderschept slim de pass. Yeats geeft de bal voor. Balkestein kan de bal niet met de borst controleren. Balkestein met een sublieme pass. Paal!

39e minuut.
Balkestein is nu in balbezit. Zatorski is nu in balbezit. Balkestein onderschept slim de pass. Balkestein schiet op doel. Marty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 61%, FC Kozáci 39%.
FC Arsenal London - FC Kozáci 0:1

53e minuut.
Adamčák probeert naar een medespeler te passen. Maškarin is nu in balbezit. Maškarin passt de bal in één keer door. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bursuc is nu in balbezit. Bursuc geeft een hoge lob. Jelinek kopt de bal weg. Balkestein rent richting de bal. Orlandini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Kozáci 0:2

86e minuut.
Jelinek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balkestein de bal. Zatorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balkestein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kaftan neemt zijn aanloop. Marty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Kozáci 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 59%, FC Kozáci 41%.
FC Arsenal London - FC Kozáci 0:3