Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros FC Kozáci
Crossbow Tactiek 343 Days
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.1 gemiddelde waardering 55.2
zwak Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ninoiu geeft een hoge lob. Inworp. Yeats met de inworp. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pálenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Impagasas verovert de bal door een tackle van achteren. Impagasas geeft de bal voor. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini haalt uit met een fantastische trap. Cao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kaftan geeft een hoge lob. Bursuc rent richting de bal. Bursuc geeft de bal voor. Orlandini krijgt zijn hoofd ertegen. Cao probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Husomanović probeert naar een medespeler te passen. Yeats rent richting de bal. Ciechowski begaat een overtreding. Ciechowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ninoiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ciechowski de bal onder controle te krijgen. Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats geeft de bal voor. Orlandini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Impagasas probeert naar een medespeler te passen. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc met een sublieme pass. Balkestein rent richting de bal. Balkestein geeft een hoge lob. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gilardone geeft een lange en hoge pass. Kaftan rent richting de bal. Ninoiu begaat een overtreding. Ninoiu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gilardone speelt de bal door. Yeats rent richting de bal. Zamordek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamordek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kaftan met een sublieme pass. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálenka is nu in balbezit. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 55%, FC Kozáci 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Companeros - FC Kozáci 0:0

46e minuut.
Maślona komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Märki passt de bal met de wreef. Husomanović speelt de bal door. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein schiet op doel. Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - FC Kozáci 0:1

53e minuut.
Husomanović rent richting de bal. Husomanović geeft een lange en hoge pass. Orlandini kopt de bal weg. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan schiet op doel. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Peklo controleert de bal met de borst. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein probeert naar een medespeler te passen. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini schiet op doel. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ninoiu is nu in balbezit. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kaftan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yeats neemt de hoekschop. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini haalt uit met een fantastische trap. Cao bokst de bal weg.

72e minuut.
Sanfélix geeft een hoge lob. Inworp. Ciechowski met een snelle inworp. Zdebel is nu in balbezit. Zdebel haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai bokst de bal weg. Kaftan kopt de bal weg. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Batisti begaat een overtreding. Batisti krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ninoiu met een sublieme pass. Maślona is nu in balbezit. Maślona geeft de bal voor. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yeats is nu in balbezit. Kaftan is nu in balbezit. Kaftan geeft een hoge lob. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Gilardone geeft een lange en hoge pass. Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - FC Kozáci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 47%, FC Kozáci 53%.
Companeros - FC Kozáci 0:2