Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci Companeros
343 Days Tactiek Crossbow
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 43.8
goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Yeats onderschept slim de pass. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats is nu in balbezit. Yeats geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Husomanović onderschept slim de pass. Husomanović geeft een hoge lob. Orlandini rent richting de bal. Orlandini schiet op doel. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Yeats passt de bal zonder na te denken. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamordek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Märki is nu in balbezit. Impagasas rent richting de bal. Impagasas geeft een hoge lob. Märki geeft de bal voor. Zdelar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 56%, Companeros 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kozáci - Companeros 0:0

46e minuut.
Kaftan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálenka met een snelle inworp. Märki geeft een lange en hoge pass. Zdelar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Companeros 0:1

48e minuut.
Zamordek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciechowski. Ciechowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Husomanović passt de bal met de wreef. Bursuc rent richting de bal. Bursuc speelt de bal door. Peklo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelinek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Zamordek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciechowski is nu in balbezit. Ciechowski geeft de bal voor. Zdelar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Husomanović de bal. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek geeft een lange en hoge pass. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Impagasas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Märki met de inworp. Pálenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálenka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Maślona kopt de bal weg. Orlandini rent richting de bal. Met opzet legt Batisti zijn tegenspeler op de grond. Batisti krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Husomanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husomanović geeft de bal voor. Orlandini rent richting de bal. Orlandini schiet op doel. Cao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Klungelig pakt Forné de bal. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein passt de bal in één keer door. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 62%, Companeros 38%.
FC Kozáci - Companeros 0:1