Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Dobratice FC Caravelas
D4MD1M3A2 Tactiek 442 zkouška
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Kokeš passt de bal zonder na te denken. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Janke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Barat passt de bal in één keer door. Moţoc met een sublieme pass. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg passt de bal in één keer door. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Janke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal zonder na te denken. Strömberg met een sublieme pass. Barat is nu in balbezit. Barat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Blagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagdan geeft een hoge lob. Molka onderschept slim de pass. Barat rent richting de bal. Barat draait met de bal, schiet en ... Janke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ojeda de bal. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš schiet op doel. Janke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 51%, FC Caravelas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigers Dobratice - FC Caravelas 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 45%, FC Caravelas 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigers Dobratice - FC Caravelas 0:0