Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas Tigers Dobratice
442 zkouška Tactiek D4MD1M3A2
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tonvisit zal de hoekschop nemen. Harabagiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Blagdan de bal. Strujac onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Master verovert de bal door een tackle van achteren. Master geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pavlič de bal. Ajmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajmo draait met de bal, schiet en ... Chlipała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Ajmo onderschept slim de pass. Ajmo geeft een lange en hoge pass. Harabagiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlipała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Tigers Dobratice 1:0

15e minuut.
Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc onderschept slim de pass. Strömberg geeft een lange en hoge pass. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Janke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caravelas - Tigers Dobratice 1:1

23e minuut.
Ajmo rent richting de bal. Ajmo passt de bal in één keer door. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... Chlipała probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chlipała niet meer kan verder spelen. Forst komt het veld opgelopen. Nebel met de inworp. Moţoc geeft een hoge lob. Ojeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Tigers Dobratice 1:2

28e minuut.
Raaflaub verovert de bal door een tackle van achteren. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc met een sublieme pass. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Hordecki geeft een hoge lob. Harabagiu is nu in balbezit. Ajmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajmo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Harabagiu kopt de bal weg. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajmo onderschept slim de pass. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit geeft een lange en hoge pass. Forst bokst de bal weg.

41e minuut.
Rubarth met een sublieme pass. Opiela speelt de bal door. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu schiet op doel. Forst probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caravelas - Tigers Dobratice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 43%, Tigers Dobratice 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caravelas - Tigers Dobratice 2:2

60e minuut.
Jáksó is nu in balbezit. Jáksó geeft de bal voor. Ajmo rent richting de bal. Ajmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Tigers Dobratice 3:2

70e minuut.
Ojeda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oriente komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Tonvisit de bal. Tonvisit speelt de bal door. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Blagdan probeert naar een medespeler te passen. Opiela speelt de bal door. Jáksó speelt de bal door. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... Forst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Palicskó kopt de bal weg. Klungelig pakt Strujac de bal. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela geeft een lange en hoge pass. Ajmo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Tigers Dobratice 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 43%, Tigers Dobratice 57%.
FC Caravelas - Tigers Dobratice 4:2