Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London Lorient CA
442 Tactiek B2Bvpřed
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uglješa de bal. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drobek met een sublieme pass. Rakovec probeert de bal met de borst te controleren. Méhész met een sublieme pass. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Floarea zal de hoekschop nemen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Coli Junior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz verovert de bal door een tackle van achteren. Miłosz speelt de bal door. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel. Coli Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gomes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wcisło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia geeft een hoge lob. Măceşanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Kubovec met de inworp. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Uglješa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft de bal voor. Măceşanu kopt de bal weg. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Drobek bokst de bal weg.

26e minuut.
Wcisło passt de bal met de wreef. Uglješa heeft problemen om de bal te vangen. Măceşanu is nu in balbezit. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa schiet op doel. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło geeft een lange en hoge pass. Uglješa maakt een snoekduik en kopt de bal. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drobek met een sublieme pass. Rakovec kopt de bal weg. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Daar is Uglješa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uglješa speelt de bal door. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rakovec probeert naar een medespeler te passen. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu passt de bal zonder na te denken. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lê Đức met een sublieme pass. Măceşanu probeert naar een medespeler te passen. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Gomes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rakovec passt de bal in één keer door. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia speelt de bal door. Măceşanu heeft problemen om de bal te vangen. Măceşanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 66%, Lorient CA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal London - Lorient CA 0:0

46e minuut.
Mihăilă komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rivoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lê Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Lê Đức met een sublieme pass. Valencia geeft een hoge lob. Măceşanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Măceşanu is nu in balbezit. Miłosz verovert de bal door een tackle van achteren. Uglješa onderschept slim de pass. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Drobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Lorient CA 0:1

56e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes geeft de bal voor. Inworp. Valencia met de inworp. Lê Đức geeft de bal voor. Drobek bokst de bal weg.

63e minuut.
Miłosz met een sublieme pass. Mihăilă is nu in balbezit. Rakovec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakovec krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wcisło met een sublieme pass. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu schiet op doel. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Uglješa rent richting de bal. Uglješa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Lorient CA 0:2

70e minuut.
Floarea met een sublieme pass. Kubovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubovec geeft een lange en hoge pass. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Beaumont rent richting de bal. Wcisło verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło met een sublieme pass. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Lorient CA 0:3

74e minuut.
Marty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 67%, Lorient CA 33%.
FC Arsenal London - Lorient CA 0:3