Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorient CA FC Arsenal London
3ATTkřídlo Tactiek 442
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 50.2
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een hoge lob. Duy Hải krijgt zijn hoofd ertegen. Drobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Măceşanu heeft problemen om de bal te vangen. Măceşanu met een sublieme pass. Duy Hải speelt de bal door. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Măceşanu is nu in balbezit. Uglješa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomes. Gomes krijgt een gele kaart. Uglješa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duy Hải komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Măceşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uglješa is nu in balbezit. Gomes onderschept slim de pass. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Lê Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lê Đức geeft de bal voor. Duy Hải controleert de bal met de borst. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gomes kopt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal in één keer door. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 1:0

20e minuut.
Rakovec met een sublieme pass. Măceşanu speelt de bal door. Duy Hải rent richting de bal. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Drobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gervais verovert de bal door een tackle van achteren. Gervais geeft de bal voor. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. Drobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 2:0

23e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Uglješa rent richting de bal. Uglješa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gomes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rakovec neemt de hoekschop. Măceşanu krijgt zijn hoofd ertegen. Drobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Uglješa rent richting de bal. Gomes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uglješa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duy Hải neemt de penalty, wat een uithaal! Drobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 3:0

32e minuut.
Uglješa passt de bal met de wreef. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Valencia rent richting de bal. Varthis probeert naar een medespeler te passen. Valencia geeft de bal voor. Uglješa rent richting de bal. Uglješa schiet op doel. Drobek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rivoira is nu in balbezit. Pross is nu in balbezit. Pross passt de bal met de wreef. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Coli Junior met een harde bal richting middenveld. Rakovec kopt de bal weg. Lê Đức geeft een hoge lob. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drobek speelt de bal door. Valencia kopt de bal weg. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Drobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 31%, FC Arsenal London 69%.
Lorient CA - FC Arsenal London 4:0

46e minuut.
Mihăilă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Pross speelt de bal door. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă schiet op doel. Coli Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Duy Hải geeft een lange en hoge pass. Uglješa speelt de bal door. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duy Hải de bal. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Miłosz is nu in balbezit. Măceşanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromadzki. Măceşanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duy Hải neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gomes rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Măceşanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Pross de bal. Lê Đức probeert naar een medespeler te passen. Rakovec speelt de bal door. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải passt de bal met de wreef. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 5:0

63e minuut.
Mihăilă met een sublieme pass. Beaumont is nu in balbezit. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... Drobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 6:0

66e minuut.
Uglješa rent richting de bal. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes geeft een hoge lob. Cooper geeft een hoge lob. Măceşanu springt en kopt de bal. Drobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu is nu in balbezit. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải geeft een lange en hoge pass. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 7:0

70e minuut.
Inworp. Marty komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Măceşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măceşanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uglješa rent richting de bal. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Uglješa verovert de bal door een tackle van achteren. Uglješa speelt de bal door. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... Marty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Uglješa rent richting de bal. Uglješa draait met de bal, schiet en ... Marty bokst de bal weg. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - FC Arsenal London 8:0

80e minuut.
Gomes geeft een lange en hoge pass. Valencia controleert de bal met de borst. Valencia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uglješa de bal. Uglješa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Măceşanu rent richting de bal. Măceşanu passt de bal in één keer door. Duy Hải rent richting de bal. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 24%, FC Arsenal London 76%.
Lorient CA - FC Arsenal London 8:0