Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-28 19:29
  • Competitiewedstrijd: OWCA
  • Stadion: Kusze Kursk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Kusze Kursk FC Synek
Yhy Tactiek ...
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Podżorski geeft een hoge lob. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Caliński is nu in balbezit. Lampuga onderschept slim de pass. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lampuga onderschept slim de pass. Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cafazzo geeft een lange en hoge pass. Forinák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mouton kopt de bal weg. Lampuga rent richting de bal. Lampuga schiet op doel. Kalfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Lungholt rent richting de bal. Ainson is nu in balbezit. Ainson passt de bal met de wreef. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Podżorski met de inworp. Langenscheidt rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een hoge lob. Lungholt springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kusze Kursk - FC Synek 0:1

28e minuut.
Cafazzo is nu in balbezit. Cafazzo passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ainson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski speelt de bal door. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga schiet op doel. Kalfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Langenscheidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een lange en hoge pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt schiet op doel. Kalfa bokst de bal weg.

37e minuut.
Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Caliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampuga raakt geblesseerd tijdens het duel. Podżorski met een snel genomen vrije trap. Lampuga kopt de bal weg. Daar is Ainson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kusze Kursk - FC Synek 0:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podżorski met de inworp. Lampuga rent richting de bal. Lampuga geeft een hoge lob. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kalfa speelt de bal door. Pokładowski kopt de bal weg. Daar is Mouton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban schiet op doel. Ormancı bokst de bal weg. Leshtarski is nu in balbezit. Leshtarski schiet op doel. Ormancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kusze Kursk - FC Synek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kusze Kursk 72%, FC Synek 28%.
Kusze Kursk - FC Synek 1:2

48e minuut.
Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Lungholt is nu in balbezit. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski passt de bal met de wreef. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Kalfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kusze Kursk - FC Synek 1:3

50e minuut.
Kragh-Jacobsen heeft problemen om de bal te vangen. Kragh-Jacobsen passt de bal zonder na te denken. Leshtarski probeert naar een medespeler te passen. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ormancı trapt de bal weg van het doel. Mouton kopt de bal weg. Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Kalfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Contreras met een snelle inworp. Podżorski geeft een lange en hoge pass. Kalfa speelt de bal door. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jiahua is nu in balbezit. Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft de bal voor. Lampuga kopt de bal weg. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Contreras met de inworp. Podżorski geeft de bal voor. Lungholt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kusze Kursk - FC Synek 1:4

78e minuut.
Lampuga geeft een lange en hoge pass. Forinák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cafazzo speelt de bal door. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Kalfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Živić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Podżorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mouton kopt de bal weg. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kusze Kursk - FC Synek 1:5

81e minuut.
Jiahua is nu in balbezit. Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton met een sublieme pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski passt de bal met de wreef. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Kalfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jiahua is nu in balbezit. Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton geeft een hoge lob. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Kalfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Podżorski probeert de bal aan de voet te houden. Contreras rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bralić. Bralić krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Contreras raakt geblesseerd tijdens het duel. Contreras met een snel genomen vrije trap. Lampuga krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Ainson de bal onder controle te krijgen. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kusze Kursk 73%, FC Synek 27%.
Kusze Kursk - FC Synek 1:5