Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Černokostelecká Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Malešice FK FC Celtic Mejto
nowa3 Tactiek Banan
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen weak


7e minuut.
Rendón rent richting de bal. Andrzejewicz is nu in balbezit. Rendón onderschept slim de pass. Rendón schiet op doel. Ryłko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Magalski is nu in balbezit. Cisak is nu in balbezit. Magalski is nu in balbezit. Magalski schiet op doel. Martinka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Martinka speelt de bal door. Polimena kopt de bal weg. Klungelig pakt Valve de bal. Cisak is nu in balbezit. Cisak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rendón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schefer is nu in balbezit. Andrzejewicz onderschept slim de pass. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Valve de bal. Kaszubski rent richting de bal. Met opzet legt Valve zijn tegenspeler op de grond. Valve krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Valve verovert de bal door een tackle van achteren. Valve geeft de bal voor. Banasiuk kopt de bal weg. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Diaconu rent richting de bal. Diaconu passt de bal met de wreef. Polimena is nu in balbezit. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przybył de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polimena neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tullius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullius haalt uit met een fantastische trap. Ryłko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - FC Celtic Mejto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 55%, FC Celtic Mejto 45%.
Malešice FK - FC Celtic Mejto 0:1

47e minuut.
Kaszubski met een sublieme pass. Diaconu rent richting de bal. Diaconu speelt de bal door. Tullius rent richting de bal. Tullius schiet op doel. Ryłko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golanko komt het veld opgelopen. Piszczyk komt het veld opgelopen. Stemplewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zdyb is nu in balbezit. Zdyb probeert naar een medespeler te passen. Cuordifede rent richting de bal. Cisak onderschept slim de pass. Cisak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malešice FK - FC Celtic Mejto 1:1

79e minuut.
Záhrobský heeft problemen om de bal te vangen. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko passt de bal met de wreef. Magalski is nu in balbezit. Magalski schiet op doel. Martinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Golanko probeert de bal met de borst te controleren. Schefer is nu in balbezit. Schefer passt de bal zonder na te denken. Polimena is nu in balbezit. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Ryłko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Breslan rent richting de bal. Breslan geeft een lange en hoge pass. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 54%, FC Celtic Mejto 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malešice FK - FC Celtic Mejto 1:1