Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland U21 Guatemala U21
5-2-3-N Tactiek Guate2019
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 37
weak Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Thornton passt de bal met de wreef. De Khros rent richting de bal. Ayude begaat een overtreding. Ayude krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bautista passt de bal zonder na te denken. Parrado is nu in balbezit. Waters begaat een overtreding. Waters krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ayude geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marshall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton geeft een hoge lob. Adan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caceres komt het veld opgelopen. Castañeda komt het veld opgelopen. Mulligan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 60%, Guatemala U21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ireland U21 - Guatemala U21 0:0

47e minuut.
Comeford geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Cahill. Goede buitenspelval van de verdediging. Bautista neemt vlug de vrije trap. Mora is nu in balbezit. Mora geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Thornton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caceres rent richting de bal. Met opzet legt Marshall zijn tegenspeler op de grond. Marshall is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Doeltrap. McIntyre komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. MacConachie komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bautista kopt de bal weg. Parrado rent richting de bal. Waters tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waters krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rojas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rojas passt de bal in één keer door. Caceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill verovert de bal door een tackle van achteren. Cahill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Guatemala U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 59%, Guatemala U21 41%.
Ireland U21 - Guatemala U21 1:0