Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador U21 New Zealand U21
EC-D-MD-2M-2A Tactiek mex
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
44.9 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten adequate
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Saldarriaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grijalva rent richting de bal. Grijalva geeft een lange en hoge pass. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo schiet op doel. Vickers bokst de bal weg.

37e minuut.
Page geeft de bal voor. Inworp. Ricaurte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grijalva geeft een hoge lob. Díaz Carabajo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 1:0

39e minuut.
Baholo probeert naar een medespeler te passen. Hartley is nu in balbezit. Hartley met een sublieme pass. Read is nu in balbezit. Read draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cocks heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Carabajo onderschept slim de pass. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo onderschept slim de pass. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Vickers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz Carabajo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 2:0

44e minuut.
Page onderschept slim de pass. Ricaurte geeft een lange en hoge pass. Baholo is nu in balbezit. Baholo schiet op doel. Chara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 39%, New Zealand U21 61%.
Ecuador U21 - New Zealand U21 2:1

46e minuut.
Bodger komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hartley is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez geeft de bal voor. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barnes de bal onder controle te krijgen. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson speelt de bal door. Reeves met een sublieme pass. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador U21 - New Zealand U21 2:2

66e minuut.
Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga geeft de bal voor. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Bodger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - New Zealand U21 3:2

67e minuut.
Ursino komt het veld opgelopen. Sica komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Baholo is nu in balbezit. Lema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baholo raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarado komt het veld opgelopen. Davidson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hartley is nu in balbezit. Hartley geeft een lange en hoge pass. Baholo maakt een snoekduik en kopt de bal. Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador U21 - New Zealand U21 3:3

71e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Cuero rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero rent richting de bal. Cuero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alvarado passt de bal zonder na te denken. Sica is nu in balbezit. Sica probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Buitenspel voor Baholo. Goede buitenspelval van de verdediging. Lema maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alvarado kopt de bal weg. Cuero rent richting de bal. Cuero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 48%, New Zealand U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador U21 - New Zealand U21 3:3