Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-19 00:29
  • Competitiewedstrijd: Omega
  • Stadion: Huracán Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Deportivo Huracán C.F Omega FC
123 Tactiek Omega 3
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Petrisor verovert de bal door een tackle van achteren. Petrisor geeft de bal voor. Nehrbass kopt de bal weg. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nehrbass met een snelle inworp. Karakoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyun geeft een hoge lob. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Jitwiset met een sublieme pass. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - Omega FC 0:1

29e minuut.
Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă geeft een lange en hoge pass. Manias met een sublieme pass. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Strzelczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Conzelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavalcante is nu in balbezit. Cəfəroğlu onderschept slim de pass. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Echegaray onderschept slim de pass. Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manias. Manias krijgt een gele kaart. Cəfəroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petrisor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Strzelczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Huracán C.F 52%, Omega FC 48%.
Deportivo Huracán C.F - Omega FC 0:1

60e minuut.
Armada Pozo rent richting de bal. Guevara rent richting de bal. Armada Pozo begaat een overtreding. Guevara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Azim verovert de bal door een tackle van achteren. Azim geeft een lange en hoge pass. Peszeni kopt de bal weg. Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Santos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koń komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Echegaray rent richting de bal. Cəfəroğlu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cəfəroğlu de bal. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Strzelczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - Omega FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Huracán C.F 51%, Omega FC 49%.
Deportivo Huracán C.F - Omega FC 0:2