Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-22 00:30
  • Competitiewedstrijd: Omega
  • Stadion: La Cueva de Titanio
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Deportivo Porro Omega FC
Mettal Tactiek Omega 3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Klungelig pakt Ercoli de bal. Jitwiset rent richting de bal. Jitwiset speelt de bal door. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Peraza trapt de bal weg. Lampárek rent richting de bal. Lampárek passt de bal in één keer door. Polechoński rent richting de bal. Polechoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Antonoloukas met een sublieme pass. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Bajorski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bajorski krijgt een gele kaart. Cəfəroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrisor wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Omega FC 0:1

20e minuut.
Conzelo passt de bal in één keer door. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset speelt de bal door. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Cəfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Peraza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Conzelo is nu in balbezit. Conzelo passt de bal zonder na te denken. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset geeft de bal voor. Cəfəroğlu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lampárek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peszeni de bal. Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński haalt uit met een fantastische trap. Murakas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Porro - Omega FC 1:1

28e minuut.
Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keskin onderschept slim de pass. Keskin geeft een lange en hoge pass. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jiljí probeert naar een medespeler te passen. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă met een sublieme pass. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Omega FC 1:2

41e minuut.
Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli haalt uit met een fantastische trap. Murakas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 69%, Omega FC 31%.
Deportivo Porro - Omega FC 1:2

46e minuut.
Godoy komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bajorski passt de bal in één keer door. Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli passt de bal in één keer door. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mereuţă probeert naar een medespeler te passen. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Facciuto verovert de bal door een tackle van achteren. Conzelo verovert de bal door een tackle van achteren. Conzelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jitwiset rent richting de bal. Jitwiset met een sublieme pass. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kazimierski is nu in balbezit. Kazimierski passt de bal zonder na te denken. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă passt de bal met de wreef. Cəfəroğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 63%, Omega FC 37%.
Deportivo Porro - Omega FC 1:2