Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC Titanes de Oriente F.C.
Omega 3 Tactiek 4D-3-3
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen average


10e minuut.
Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo rent richting de bal. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo haalt uit met een fantastische trap. Suares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Paukszt geeft een hoge lob. Inworp. Conzelo met een snelle inworp. Mereuţă geeft een hoge lob. Cəfəroğlu springt en kopt de bal. Suares bokst de bal weg. Paukszt kopt de bal weg. Virzo rent richting de bal. Cəfəroğlu onderschept slim de pass. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jitwiset rent richting de bal. Jitwiset passt de bal met de wreef. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Titanes de Oriente F.C. 1:0

24e minuut.
Antonoloukas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santos komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Murakas met een harde bal richting middenveld. Santos kopt de bal weg. Wan heeft problemen om de bal te vangen. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Virzo is nu in balbezit. Mereuţă onderschept slim de pass. Mereuţă geeft de bal voor. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Klungelig pakt Mereuţă de bal. Virzo is nu in balbezit. Mereuţă onderschept slim de pass. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo haalt uit met een fantastische trap. Suares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Armada Pozo geeft de bal voor. Klungelig pakt Paukszt de bal. Cəfəroğlu begaat een overtreding. Cəfəroğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 28%, Titanes de Oriente F.C. 72%.
Omega FC - Titanes de Oriente F.C. 1:0

46e minuut.
Franklin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Conzelo rent richting de bal. Conzelo met een sublieme pass. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Titanes de Oriente F.C. 2:0

53e minuut.
Mereuţă passt de bal in één keer door. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset probeert naar een medespeler te passen. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo schiet op doel. Suares bokst de bal weg.

56e minuut.
Jitwiset raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koń komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Wan geeft een lange en hoge pass. Virzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mereuţă krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos passt de bal met de wreef. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Titanes de Oriente F.C. 3:0

70e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft de bal voor. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo schiet op doel. Suares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Koń is nu in balbezit. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een lange en hoge pass. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo draait met de bal, schiet en ... Suares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Titanes de Oriente F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 20%, Titanes de Oriente F.C. 80%.
Omega FC - Titanes de Oriente F.C. 4:0