Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold Lican Ray
Defensa de 4 Tactiek copa
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 35.7
redelijk Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Vujković heeft problemen om de bal te vangen. Vujković geeft de bal voor. Ruscher speelt de bal door. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vujković is nu in balbezit. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła passt de bal met de wreef. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cienfuegos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Powałka de bal. Powałka speelt de bal door. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto schiet op doel. Sidea bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salfický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujković krijgt een gele kaart. Salfický raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salfický kan niet meer verder spelen. Rivero komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Valkaniotis geeft een hoge lob. Inworp. Vujković met de inworp. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een hoge lob. Sidea bokst de bal weg. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Cottini geeft de bal voor. Inworp. Ruscher met de inworp. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ruscher probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto passt de bal zonder na te denken. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Lican Ray 1:0

34e minuut.
Vujković probeert de bal aan de voet te houden. Incardona is nu in balbezit. Incardona schiet op doel. Fernández Nieto springt en kopt de bal. Incardona is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Lican Ray 2:0

39e minuut.
Sidea met een harde bal richting middenveld. Ruscher met een sublieme pass. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto schiet op doel. Sidea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Lican Ray 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 33%, Lican Ray 67%.
The Stronghold - Lican Ray 3:0

54e minuut.
Vlădulescu kopt de bal weg. Ruscher is nu in balbezit. Ruscher geeft de bal voor. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sabat onderschept slim de pass. Sabat met een sublieme pass. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Canal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Lican Ray 3:1

60e minuut.
Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka met een sublieme pass. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto schiet op doel. Sidea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Lican Ray 4:1

70e minuut.
De Tommasi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruscher met de inworp. Daar is Vlădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka speelt de bal door. Ruscher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pajka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vujković de bal. Vujković speelt de bal door. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ... Sidea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Lican Ray 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 21%, Lican Ray 79%.
The Stronghold - Lican Ray 5:1