Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lican Ray Guys Plz!
Ofensiva Tactiek Contoosinopake
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
38.2 gemiddelde waardering 31.2
solide Schieten matig
goed Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Matkó is nu in balbezit. Matkó passt de bal in één keer door. Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến schiet op doel. Rachev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 1:0

9e minuut.
Wyłupski rent richting de bal. Wyłupski geeft een hoge lob. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 2:0

15e minuut.
Wyłupski controleert de bal met de borst. Wyłupski passt de bal met de wreef. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến haalt uit met een fantastische trap. Rachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 3:0

19e minuut.
Szatmári met een sublieme pass. Sołdecki rent richting de bal. Pajka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajka krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Minh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniecki rent richting de bal. Minh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Tiến draait met de bal, schiet en ... Rachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 4:0

35e minuut.
Daar is Půdař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Půdař geeft de bal voor. Klungelig pakt Maltız de bal. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szatmári rent richting de bal. Szatmári passt de bal zonder na te denken. Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 5:0

39e minuut.
Klungelig pakt Matkó de bal. Matkó speelt de bal door. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 5:1

42e minuut.
Wyłupski met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến draait met de bal, schiet en ... Rachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 47%, Guys Plz! 53%.
Lican Ray - Guys Plz! 5:1

50e minuut.
Jaskóła rent richting de bal. Minh Tiến is nu in balbezit. Wyłupski is nu in balbezit. Wyłupski heeft problemen om de bal te vangen. Wyłupski draait met de bal, schiet en ... Rachev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Valkaniotis onderschept slim de pass. Inworp. Matkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Minh Tiến is nu in balbezit. Kamieniecki rent richting de bal. Kamieniecki geeft een hoge lob. Minh Tiến is nu in balbezit. Minh Tiến draait met de bal, schiet en ... Rachev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maltız heeft problemen om de bal te vangen. Wyłupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyłupski schiet op doel. Rachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 6:1

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Minh Tiến stond buitenspel. Ronaldo komt het veld opgelopen. Sabat komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Matkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joachimowicz is nu in balbezit. Valkaniotis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valkaniotis krijgt een gele kaart. Joachimowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. M`Bappé legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Szatmári geeft de bal voor. Kamieniecki kopt de bal weg. Sabat is nu in balbezit. Sabat draait met de bal, schiet en ... Rachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 7:1

73e minuut.
Kamieniecki geeft de bal voor. Wyłupski probeert de bal aan de voet te houden. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 8:1

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szamocki stond buitenspel. Szatmári maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Rachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo passt de bal met de wreef. Sabat heeft problemen om de bal te vangen. Sabat haalt uit met een fantastische trap. Rachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Guys Plz! 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 48%, Guys Plz! 52%.
Lican Ray - Guys Plz! 9:1