Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold RC Santiago 07
Defensa de 4 Tactiek 4132 Express
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.8 gemiddelde waardering 44.9
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Incardona rent richting de bal. Šrajer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Incardona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlădulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Incardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incardona draait met de bal, schiet en ... Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Millar rent richting de bal. Vlădulescu begaat een overtreding. Vlădulescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Belmar probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nieto is nu in balbezit. Mallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fernández Nieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlădulescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Koskelainen probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskelainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koskelainen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pogorzelski heeft problemen om de bal te vangen. Ruscher rent richting de bal. Pogorzelski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruscher moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruscher kan niet meer verder spelen. Bonin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 52%, RC Santiago 07 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - RC Santiago 07 0:0

46e minuut.
Mallo passt de bal in één keer door. Vujković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belmar. Vujković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vujković kan niet meer verder spelen. Lázaro komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Moström bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu met een sublieme pass. Incardona is nu in balbezit. Incardona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez speelt de bal door. Millar is nu in balbezit. Millar schiet op doel. Canal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Mapp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gallardo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moström met de inworp. Mapp rent richting de bal. Mapp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Koskelainen speelt de bal door. Pogorzelski rent richting de bal. Pogorzelski passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Canal trapt de bal weg van het doel. Millar kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Mapp verovert de bal door een tackle van achteren. Mapp geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 57%, RC Santiago 07 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - RC Santiago 07 0:0