Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-21 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: La Caja
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Clonazepam FC Start
le enclonao Tactiek This is
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường speelt de bal door. Wojcieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Khắc Cường probeert de bal met de borst te controleren. Courtin rent richting de bal. Khắc Cường tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khắc Cường krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie geeft een hoge lob. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Borisavljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 0:1

14e minuut.
Gudskov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glöckner de bal. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe schiet op doel. Borisavljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 0:2

19e minuut.
Lalanne geeft een hoge lob. Igweonu rent richting de bal. Bimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Borisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 0:3

22e minuut.
Lalanne geeft de bal voor. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu onderschept slim de pass. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Bimbó krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski met een sublieme pass. Gudskov speelt de bal door. Sitku rent richting de bal. Sitku draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 1:3

32e minuut.
Klungelig pakt Strzyga de bal. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Borisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 1:4

35e minuut.
Strzyga met een sublieme pass. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glöckner. Glöckner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Strzyga heeft problemen om de bal te vangen. Strzyga passt de bal zonder na te denken. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 1:5

40e minuut.
Dimitrescu met een sublieme pass. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe passt de bal zonder na te denken. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó schiet op doel. Borisavljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Smoktunowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corato komt het veld opgelopen. Strzyga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bimbó krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 62%, FC Start 38%.
Clonazepam - FC Start 1:5

46e minuut.
Ossa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dimitrescu passt de bal zonder na te denken. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz begaat een overtreding. Smoktunowicz krijgt een gele kaart. Cunliffe raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzyga met een snel genomen vrije trap. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Borisavljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 1:6

50e minuut.
Borisavljević speelt de bal door. Dimitrescu kopt de bal weg. Strzyga geeft de bal voor. Bimbó rent richting de bal. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Borisavljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Alzamendi is nu in balbezit. Alzamendi geeft een lange en hoge pass. Gudskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudskov geeft een hoge lob. Corato krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corato is nu in balbezit. Corato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 2:6

64e minuut.
Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Strzyga met een sublieme pass. Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

65e minuut.
Inworp. Verhasselt met een snelle inworp. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 2:7

69e minuut.
Khắc Cường onderschept slim de pass. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Gudskov is nu in balbezit. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Corato rent richting de bal. Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie geeft een hoge lob. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - FC Start 2:8

80e minuut.
Verhasselt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Courtin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bimbó raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Courtin kopt de bal weg. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga passt de bal met de wreef. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 51%, FC Start 49%.
Clonazepam - FC Start 2:8