Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-21 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: Fcorp Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Fcorp elere futbol club
433 Tactiek 331de.ab1mi.ad
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Cinli met de inworp. Buranelli rent richting de bal. Buranelli geeft een hoge lob. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Roubenyan speelt de bal door. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik passt de bal in één keer door. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cinli met een sublieme pass. Roubenyan speelt de bal door. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak schiet op doel. Cea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - elere futbol club 0:1

43e minuut.
Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan speelt de bal door. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - elere futbol club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcorp 75%, elere futbol club 25%.
Fcorp - elere futbol club 0:2

48e minuut.
Cinli passt de bal zonder na te denken. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli passt de bal in één keer door. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ... Cea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli onderschept slim de pass. Buranelli speelt de bal door. Klungelig pakt Rzeźnik de bal. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - elere futbol club 0:3

50e minuut.
Kostava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabraniak begaat een overtreding. Zabraniak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Buranelli heeft problemen om de bal te vangen. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli rent richting de bal. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Rzeźnik probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Molina is nu in balbezit. Met opzet legt Roubenyan zijn tegenspeler op de grond. Roubenyan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Zabraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin is nu in balbezit. Zabraniak verovert de bal door een tackle van achteren. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. Cea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Martin rent richting de bal. Martin geeft een hoge lob. Tibeuf met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzeźnik de bal. Roubenyan geeft de bal voor. Cea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Brito rent richting de bal. Cinli verovert de bal door een tackle van achteren. Cinli passt de bal zonder na te denken. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rzeźnik kopt de bal weg. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik schiet op doel. Cea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcorp 78%, elere futbol club 22%.
Fcorp - elere futbol club 0:3