Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-28 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: RC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
RC Santiago 07 Lican Ray
4132 Express Tactiek Ofensiva
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 35.7
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Pogorzelski passt de bal met de wreef. Jiménez geeft een hoge lob. De Tommasi rent richting de bal. Mapp onderschept slim de pass. Mapp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gos verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Millar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago 07 - Lican Ray 1:0

15e minuut.
Sabat is nu in balbezit. Sabat passt de bal met de wreef. Šrajer rent richting de bal. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cottini geeft een hoge lob. Inworp. Pogorzelski met een snelle inworp. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Millar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Pajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez met een sublieme pass. Mapp rent richting de bal. Mapp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago 07 - Lican Ray 2:0

20e minuut.
Millar rent richting de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Millar rent richting de bal. Millar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dudnic rent richting de bal. Moström onderschept slim de pass. Moström met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła schiet op doel. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Moström geeft de bal voor. Mapp kopt de bal weg. Cottini is nu in balbezit. Millar onderschept slim de pass. Millar draait met de bal, schiet en ... Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Moström probeert naar een medespeler te passen. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. De Tommasi rent richting de bal. Mapp onderschept slim de pass. Mapp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Schrenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millar is nu in balbezit. Millar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago 07 - Lican Ray 3:0

39e minuut.
Mapp passt de bal met de wreef. Beteringhe rent richting de bal. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Santiago 07 35%, Lican Ray 65%.
RC Santiago 07 - Lican Ray 3:0

51e minuut.
Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajka speelt de bal door. Schrenk rent richting de bal. Mapp is nu in balbezit. Mapp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Castro komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pogorzelski is nu in balbezit. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe passt de bal zonder na te denken. Sabat rent richting de bal. Sabat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Mapp is nu in balbezit. Mapp passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Santiago 07 32%, Lican Ray 68%.
RC Santiago 07 - Lican Ray 3:0