Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elere futbol club Clonazepam
331de.ab1mi.ad Tactiek le enclonao
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Sitku is nu in balbezit. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nehrkorn begaat een overtreding. Nehrkorn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elere futbol club 43%, Clonazepam 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elere futbol club - Clonazepam 0:0

54e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. Igweonu onderschept slim de pass. Igweonu passt de bal in één keer door. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimonjić met een snelle inworp. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik schiet op doel. Borisavljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elere futbol club - Clonazepam 1:0

62e minuut.
Wojcieszek met de inworp. Nehrkorn geeft de bal voor. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sitku is nu in balbezit. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường speelt de bal door. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elere futbol club 50%, Clonazepam 50%.
elere futbol club - Clonazepam 1:0