Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Start Fcorp
This is Tactiek 433
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
38 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 35
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Cunliffe rent richting de bal. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 1:0

3e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga speelt de bal door. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cunliffe kopt de bal weg. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 2:0

9e minuut.
Cunliffe verovert de bal door een tackle van achteren. Cunliffe passt de bal zonder na te denken. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel. Cea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 3:0

13e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Dimitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrescu passt de bal in één keer door. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel. Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 4:0

18e minuut.
Dimitrescu met een sublieme pass. Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe speelt de bal door. Bimbó rent richting de bal. Bimbó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 5:0

26e minuut.
Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 6:0

26e minuut.
Ganchev passt de bal zonder na te denken. Arroyo is nu in balbezit. Strzyga geeft de bal voor. Bimbó rent richting de bal. Bimbó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 7:0

30e minuut.
Muñoz Molina passt de bal in één keer door. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel. Lafouge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 8:0

32e minuut.
Bimbó rent richting de bal. Lafouge verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu begaat een overtreding. Lafouge roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lafouge kan niet meer verder spelen. Riquelme komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Arroyo kan de bal niet met de borst controleren. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu passt de bal zonder na te denken. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 9:0

36e minuut.
Kostava kopt de bal weg. Lalanne probeert naar een medespeler te passen. Strzyga speelt de bal door. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bimbó rent richting de bal. Bimbó passt de bal zonder na te denken. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe schiet op doel. Cea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 10:0

38e minuut.
Brito rent richting de bal. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu geeft een hoge lob. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bimbó de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Cea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 11:0

44e minuut.
Dimitrescu rent richting de bal. Cunliffe is nu in balbezit. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 38%, Fcorp 62%.
FC Start - Fcorp 12:0

46e minuut.
Ossa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lalanne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz Molina met een snelle inworp. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Strzyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe geeft een hoge lob. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Cea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzyga geeft een hoge lob. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó schiet op doel. Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 13:0

56e minuut.
Strzyga met een sublieme pass. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe passt de bal zonder na te denken. Strzyga geeft een hoge lob. Bimbó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 14:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Bảo de bal onder controle te krijgen. Vrabie rent richting de bal. Vrabie passt de bal zonder na te denken. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrescu met een snelle inworp. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dimitrescu neemt de hoekschop. Bimbó maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 15:0

63e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga onderschept slim de pass. Ganchev is nu in balbezit. Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Daar is Cunliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 16:0

67e minuut.
Benedit verovert de bal door een tackle van achteren. Benedit met een sublieme pass. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Inworp. Strzyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunliffe controleert de bal met de borst. Cunliffe draait met de bal, schiet en ... Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 17:0

69e minuut.
Ganchev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pęski de bal. Dimitrescu speelt de bal door. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Courtin geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Cunliffe verovert de bal door een tackle van achteren. Cunliffe schiet op doel. Cea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó schiet op doel. Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Fcorp 18:0

74e minuut.
Benedit probeert naar een medespeler te passen. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga passt de bal in één keer door. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe draait met de bal, schiet en ... Cea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dimitrescu neemt de hoekschop. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Cea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Martin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dimitrescu met een snelle inworp. Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie passt de bal met de wreef. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Cunliffe heeft problemen om de bal te vangen. Cunliffe passt de bal zonder na te denken. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Niza geeft de bal voor. Daar is Dimitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe schiet op doel. Cea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 30%, Fcorp 70%.
FC Start - Fcorp 18:0