Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elere futbol club RC Santiago 07
331de.ab1mi.ad Tactiek 4132 Express
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski onderschept slim de pass. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Zabraniak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
elere futbol club - RC Santiago 07 1:0

11e minuut.
Hegyesi probeert de bal met de borst te controleren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Millar rent richting de bal. Millar schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Jeufroy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimonjić met de inworp. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ... Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Šrajer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buranelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pogorzelski geeft de bal voor. Moström kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jędykiwiecz de bal onder controle te krijgen. Mapp rent richting de bal. Mapp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Roubenyan passt de bal in één keer door. Buranelli rent richting de bal. Buranelli passt de bal in één keer door. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pogorzelski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimonjić met een snelle inworp. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap. Fodor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
elere futbol club - RC Santiago 07 2:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fiss met een harde bal richting middenveld. Roubenyan heeft problemen om de bal te vangen. Koskelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskelainen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elere futbol club 62%, RC Santiago 07 38%.
elere futbol club - RC Santiago 07 2:0

47e minuut.
Jeufroy passt de bal in één keer door. Millar is nu in balbezit. Nehrkorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nehrkorn krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hegyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski onderschept slim de pass. Nehrkorn begaat een overtreding. Nehrkorn krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pogorzelski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pogorzelski kan niet meer verder spelen. Gardner komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jędykiwiecz de bal. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Zimonjić probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez met een sublieme pass. Klungelig pakt Mapp de bal. Mapp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gardner passt de bal met de wreef. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Millar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Roubenyan geeft de bal voor. Fodor met een sublieme pass. Koskelainen kopt de bal weg. Mapp rent richting de bal. Mapp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elere futbol club 65%, RC Santiago 07 35%.
elere futbol club - RC Santiago 07 2:0